Cursussen

Met klankschalen werken Cursussen

Workshops Tibetaanse Klankschalen

Cursusduur

2 dagen per workshop

Prijs

€ 150,- per persoon / per dag

Met klankschalen werken

Deze workshops zijn bedoeld voor mensen die willen kennismaken met een aantal aspecten van klank- en geluidsbeleving met Tibetaanse klankschalen, tingsha’s en Chinese gong.

Per workshop worden een aantal technieken en toepassingsmogelijkheden uitgebreid behandeld en aangeleerd, waardoor iedere deelnemer in staat is een complete klank massage uit te voeren.

Om het verschil in kwaliteit tussen de behandelde aspecten en de uitvoering ervan duidelijk te onderscheiden en te ervaren, wordt er bij elk nieuw onderdeel van partner gewisseld en per onderdeel kenbaar gemaakt aan je partner wat je als prettig en als storend hebt ervaren.

De deelnemers worden verzocht schone, gemakkelijk kleding te dragen en een notitieblok mee te brengen.

De workshops worden bij mij thuis in Ypenburg gegeven als privelessen.
Onder privelessen versta ik met 2 personen, omdat zowel het geven als ontvangen van klankmassage een bijdrage levert aan de verbetering van aangeleerde technieken en uw kwaliteiten, door elkaar eerlijke feedback te geven. Wanneer u iemand kent uit uw kring die eveneens geinteresseerd is in het volgen van de workshop, dan heeft u meteen een oefenmaatje waar u mee kunt uitwisselen.

Koffie, thee en lunches zijn inbegrepen in de prijs per persoon.
Streeftijden zijn van 10 - 17 uur  of   van 11 - 18 uur  afhankelijk van uw reistijd.


Workshop 1:
Basistechnieken, handvaardigheden en toepassingsmogelijkheden van 1 klankschaal en tingsha’s.

Workshop 2:

Gevorderde technieken, handvaardigheden en toepassingsmogelijkheden van 3 klankschalen, tingsha’s en Chinese gong.

Workshop 3:
Hand- en luistervaardigheden, therapeutische toepassingsmogelijkheden van 3 klankschalen, tingsha’s en Chinese gong, etherisch veld behandeling.