Cursussen

Kwantum Sjamanisme Cursussen

Kwantum Sjamanisme door Hans de Back

Cursusduur

5 Avonden

Prijs

€ 150 euro Per Persoon

Deelnemers

Max. 8 deelnemers

Sjamanisme kan een veelvoud van reacties bij mensen oproepen, variërend van respectvol tot argwanend opgetrokken wenkbrauwen, afhankelijk van de opgedane ervaring en openheid van de ontvanger.
 
Bij Kwantum Sjamanisme zoals gegeven door Hans de Back wordt het nabootsen van rituelen uit andere culturen vermeden.
Er komen geen dierenhuiden, geweien, hoofdtooien e.d. aan te pas. Evenmin het slaken van kreten, gevolgd door onverstaanbaar gemurmel en saai gerammel op een zelfgemaakte framedrum, hetgeen de indruk dient te wekken, dat de persoon in kwestie zich in een trance toestand bevind en al dan niet in staat is tot heilzame bezweringen.
 
Kwantum Sjamanisme is er op gericht, om uw kwaliteiten, mogelijkheden en talenten te optimaliseren door het praktiseren van wu-wei; het doen in het niet doen, in het dagelijkse leven.
Het is een systeem dat uw zienswijze verandert ten aanzien van uw zelfbeeld en de wereld waar u deel van uitmaakt.
Het toverwoord is RE-MEMBER. Door uzelf te herinneren dat u deel uitmaakt en lid bent van het Mensen Rijk, Dieren Rijk, Planten Rijk en Mineralen Rijk (zowel mineralen uit de aarde als uit het universum) kunt u de relatie met deze Rijken verbeteren.
 
U zal toegang krijgen tot ware kennis zonder bewijsvoering
(i.p.v. informatie die bewerkt en gecensureerd is zonder nadere toelichting)

U leert hoe uw aandacht te richten op en trouw te blijven aan de werkelijke doelen in uw leven in relatie tot deze Rijken.
U leert hoe u uw sabotage teams kan benutten om uw doel te bereiken zonder strijd en tegenslag.
U leert hoe u zich kunt overgeven aan uzelf, door de controle en het nemen van belangrijke beslissingen in handen te geven van uw gevoelscentrum i.p.v. uw intelligentie centrum. (Het gevoelscentrum is van nature verbonden met al deze Rijken en functioneert op een veel hogere besturingssnelheid dan het intelligentie centrum. Het intelligentie centrum is ontworpen voor dagelijkse vaardigheden en het verwerken van informatie, niet voor ware kennis.

Bij de meeste mensen verkeren deze Rijken in een soort slaap toestand. In feite is iedereen al verbonden met deze Rijken, maar voor de meeste mensen geldt, dat zij zich hier niet van bewust zijn, of zijn vergeten hoe ze zich in verbinding kunnen stellen om deelgenoot te worden van ware kennis.
 
U kunt deze situatie vergelijken met een droomtoestand; zolang u droomt, is dat uw realiteit. Wanneer u echter ontwaakt, dan komt u tot het besef dat de andere realiteit een droomtoestand was. Dromen kunnen makkelijk veranderen in nachtmerries.
Droom of nachtmerrie, het is niets meer dan een creatieve illusie van de slaaptoestand waarin u verkeerd.
 
Door uw 'lidmaatschap' aan te wakkeren zal u in staat zijn opnieuw in verbinding te treden met deze Rijken. RE-MEMBER YOURSELF.
 
Met Kwantum Sjamanisme kunt u tijd en geld besteden in de kwaliteiten van uzelf, via een stap voor stap methode, waarbij u toegang krijgt tot capaciteiten en middelen, die het mogelijk maken om in relatie te treden met al deze Rijken in uzelf  en te ontwaken uit de droom of nachtmerrie en toe te treden tot een leven in ware kennis.
 
Verwelkom uzelf in een leven waarin u RE-MEMBERED bent en in relatie met alle capaciteiten van uzelf door uzelf.
 
Gun het uzelf om 5 avonden deel te nemen aan deze fascinerende reis in uzelf.
 
Dat wat boeit en bevrijdt
is niet de sprong die je waagt,
maar het gat in de lucht.

 
WAAR: bij ‘Zichtopvoelen’, Tochtenweg 19
         3069 XZ Rotterdam - Zevenkamp

WANNEER:
donderdagavond 18, 25 maart en 8, 15, 22 april 2010 van 19.30 – 22.00 uur  

PRIJS: 150 euro PER PERSOON voor 5 avonden
         incl. koffie, thee.
 
OPGAVE:bij Bert van Grondelle
         – 010 45 68 125  of  06-48084118 of info@zichtopvoelen.nl  
         gaarne voor 1 februari 2010 voor uw reservering. (maximaal 8 deelnemers)