Cursussen Cursussen

Cursussen door Hans de Back

Met klankschalen werken

Met klankschalen werken

Deze workshops zijn bedoeld voor mensen die willen kennismaken met een aantal aspecten van klank- en geluidsbeleving met Tibetaanse klankschalen, tingsha’s en Chinese gong. Per workshop worden een aantal technieken en toepassingsmogelijkheden uitgebreid behandeld en aangeleerd, waardoor iedere meer »

1 daagse Workshops Klankschalen

De 1 daagse workshops klankschalen zijn ontworpen voor 3 verschillende disciplines. Voor elke discipline een workshop.GEZICHTSBEHANDELINGDe gezichtsbehandeling is ontworpen voor mensen die werkzaam zijn in de gelaatsverzorging en iets meer willen aanbieden aan hun clienten dan een meer »

Demonstratie Klankschalen

Tijdens een demonstratie klankschalen, worden alle muziekinstrumenten aan het publiek voorgesteld; naam, herkomst en sjamanistische gebruiken worden toegelicht.Er wordt ingegaan op de relatie klank en mens en men kan kennis maken met de directe merkbare fysieke inwerking van de meer »

Klankschalen Concert

Een concert met klankschalen door de grootmeester en pionier op dit gebied Hans de Back, is een unieke ervaring.De diep doorresonerende klanken van de klankschalen hebben een ontspannende en vitaliserende werking. Op de meer subtielere klanken van kleine schalen meer »

Hans de Back

Masterclass Klankschalen

In deze driedaagse masterclass klankschalen worden de puntjes op de i gezet. U ontvangt persoonlijke instructies en eventuele slordigheden in houding, uitvoering, vorm en beweging worden gecorrigeerd. Nu wordt het maatwerk. U krijgt de gelegenheid om uw specifieke meer »

Klankverkenning

Deze workshop Klank Verkenning is een speelse ontdekkingsreis voor kinderen tussen 6-12 jaar, waarin klankschalen en diverse gongs de instrumenten zijn die we op onze reis gaan verkennen en leren gebruiken als voertuig.Je leert hoe je het mooiste meer »

Nek Massage

Nek Massage

De beproefde en veelgeprezen cursus nek-massage, ontwikkeld door Hans de Back, is een doeltreffende, eenvoudige, maar intensieve methode, waarin uitsluitend gebruik wordt gemaakt van zachte massagetechnieken, grepen en rotatietechnieken, waarbij het er in de eerste plaats om gaat dat de meer »

Kwantum Sjamanisme

Sjamanisme kan een veelvoud van reacties bij mensen oproepen, variërend van respectvol tot argwanend opgetrokken wenkbrauwen, afhankelijk van de opgedane ervaring en openheid van de ontvanger. Bij Kwantum Sjamanisme zoals gegeven door Hans de Back wordt het nabootsen van rituelen meer »