Behandelingen Behandelingen

Behandelingen door Hans de Back

Hans de Back

Klankmassage

Een klankmassage is een akoestisch vibratorische belevenis. U wordt letterlijk aangeraakt door geluid op een prettige manier. U hoeft er dus niet " in te geloven " om het effect ervan te ervaren.Alle oerreligies en esoterische kringen zijn het meer »

Vietnamese massage

Ervaar de magie van weldaad , vitaliteit en ultieme ontspanning met deze Vietnamese massage. Het is gebaseerd op verschillende druk en strijk technieken, van zowel de handen als de armen, uitgevoerd op een empathische manier, waarbij de masseur voor u meer »

Klank Meditatie

Klank is een bij uitstek geschikt middel om bekend te raken met het fenomeen meditatie, alsmede een hulpmiddel voor de doorgewinterde meditatie beoefenaar om de beleving van iedere meditatie te intensiveren.Er zijn diverse vormen van meditatie voor mensen van meer »

Ritmische massage

Ritmische massage is ontwikkeld door Hans de Back, gebruikmakend van verschillende zachte aanslagtechnieken met handen en vingers, creëert hij een sensatie die aanvoelt alsof er door elfjes een tapdans over je gehele lichaam wordt uitgevoerd. Het is gebaseerd meer »

Oogtraining

Oogtraining is speciaal ontwikkeld voor mensen die hun visuele beperkingen willen veranderen in natuurlijk, duidelijk en gemakkelijk gezichtsvermogen, zonder bril of contactlenzen. Oogtraining begint met een bewustwordingsproces: Wat wil ik niet in al zijn scherpte zien, Onder welke meer »

Examenvrees overwinnen

1 Klankmassage bij Hans de Back volstaat om uw examenvrees te overwinnen. Ik ben er zelfs zo zeker van dat u daardoor zal slagen, dat ik u garandeer, de kosten van 1 klankmassage direct aan u terug te betalen, indien meer »